✦✦✦ FRANÇAIS EN DESSOUS ✦✦✦
✦ WHAT: Wine & Cheese Tasting
✦ WHEN: Tuesday, 20th october, at 6:30 p.m.
✦ WHERE: EPFL restaurant “Le Parmentier”
✦ MEETING POINT: At “Le Parmentier” at 6:30 p.m.
✦ PRICE:
Anyone with ESNcard: CHF 15.-
Anyone without ESNcard: CHF 20.-
✦ WHEN: Tuesday, 20th october, at 6:30 p.m.
✦ WHERE: EPFL restaurant “Le Parmentier”
✦ MEETING POINT: At “Le Parmentier” at 6:30 p.m.
✦ PRICE:
Anyone with ESNcard: CHF 15.-
Anyone without ESNcard: CHF 20.-
✦ REGISTRATION:
Spots are limited! First come, first served. Filling the form DOES NOT guarantee you a place, it will be reserved only when you come to pay!
1) Begin by filling this form:
Spots are limited! First come, first served. Filling the form DOES NOT guarantee you a place, it will be reserved only when you come to pay!
1) Begin by filling this form:
2) Come pay during our office hours (only then your place will be confirmed):
✧ For EPFL students:
From Wednesday 14th October to Monday 19th October (not opened during weekends)
Between 12pm and 1pm
In front of AGEPoly desk (Esplanade EPFL)
✧ For UNIL students:
From Wednesday 14th October to Monday 19th October (not opened during weekends)
Between 12pm and 1pm
Office in Anthropole (1128.1)
✧ For CHUV students:
On Thursday 15th October from 12:15pm to 1pm
At AEML Office (08.500)
✧ For HEP students:
After having filled the form, please send an email to auriane.duc@gmail.com stating the event name and date and your contact details (first name, last name, email address and phone number).
✧ For EPFL students:
From Wednesday 14th October to Monday 19th October (not opened during weekends)
Between 12pm and 1pm
In front of AGEPoly desk (Esplanade EPFL)
✧ For UNIL students:
From Wednesday 14th October to Monday 19th October (not opened during weekends)
Between 12pm and 1pm
Office in Anthropole (1128.1)
✧ For CHUV students:
On Thursday 15th October from 12:15pm to 1pm
At AEML Office (08.500)
✧ For HEP students:
After having filled the form, please send an email to auriane.duc@gmail.com stating the event name and date and your contact details (first name, last name, email address and phone number).
✦ DESCRIPTION:
To all cheese lovers: get ready for this very swiss event! The EPFL restaurant “Le Parmentier” welcomes us for a Wine and Cheese tasting. You will be able to taste different kinds of cheese with different kinds of wine.
We will meet directly at the restaurant “Le Parmentier” at 6:30 p.m. and have a good time all together surrounded by cheese and wine! Isn’t that perfect?
To all cheese lovers: get ready for this very swiss event! The EPFL restaurant “Le Parmentier” welcomes us for a Wine and Cheese tasting. You will be able to taste different kinds of cheese with different kinds of wine.
We will meet directly at the restaurant “Le Parmentier” at 6:30 p.m. and have a good time all together surrounded by cheese and wine! Isn’t that perfect?
Your beloved ESN Committee
This event is sustainable, because we stay in Lausanne and produce minimal waste #ESNaware
This event is sustainable, because we stay in Lausanne and produce minimal waste #ESNaware
✦✦✦ ENGLISH ABOVE ✦✦✦
✦ QUOI : Dégustation de vin et de fromage
✦ QUAND : Mardi 20 octobre à 18h30
✦ OÙ : Restaurant de l’EPFL “Le Parmentier”
✦ POINT DE RDV : Au “Parmentier” à 18h30
✦ PRIX :
Personne avec ESNcard: CHF 15.-
Personne sans ESNcard: CHF 20.-
✦ QUAND : Mardi 20 octobre à 18h30
✦ OÙ : Restaurant de l’EPFL “Le Parmentier”
✦ POINT DE RDV : Au “Parmentier” à 18h30
✦ PRIX :
Personne avec ESNcard: CHF 15.-
Personne sans ESNcard: CHF 20.-
✦ INSCRIPTIONS :
Les places sont limitées ! Premier arrivé, premier servi. Remplir le formulaire NE VOUS ASSURE PAS une place, celle-ci sera réservée seulement quand vous payez !
1) Commencez par remplir ce formulaire:
Les places sont limitées ! Premier arrivé, premier servi. Remplir le formulaire NE VOUS ASSURE PAS une place, celle-ci sera réservée seulement quand vous payez !
1) Commencez par remplir ce formulaire:
2) Venez payer pendant nos permanences (à ce moment-là seulement votre place sera réservée) :
✧ Étudiants EPFL :
Du mercredi 14 octobre au lundi 19 octobre (fermé le weekend)
Entre 12h et 13h
Devant le bureau de l’AGEPoly (Esplanade EPFL)
✧ Étudiants UNIL :
Du mercredi 14 octobre au lundi 19 octobre (fermé le weekend)
Entre 12h et 13h
Bureau à l’Anthropole (1128.1)
✧ Étudiants CHUV :
Le jeudi 15 octobre entre 12h15 et 13h
Au bureau de l’AEML (08.500)
✧ Étudiants HEP :
Après avoir rempli le formulaire, veuillez envoyer un mail à auriane.duc@gmail.com avec le nom de l’événement, la date et vos coordonnées (nom, prénom, mail, téléphone).
✧ Étudiants EPFL :
Du mercredi 14 octobre au lundi 19 octobre (fermé le weekend)
Entre 12h et 13h
Devant le bureau de l’AGEPoly (Esplanade EPFL)
✧ Étudiants UNIL :
Du mercredi 14 octobre au lundi 19 octobre (fermé le weekend)
Entre 12h et 13h
Bureau à l’Anthropole (1128.1)
✧ Étudiants CHUV :
Le jeudi 15 octobre entre 12h15 et 13h
Au bureau de l’AEML (08.500)
✧ Étudiants HEP :
Après avoir rempli le formulaire, veuillez envoyer un mail à auriane.duc@gmail.com avec le nom de l’événement, la date et vos coordonnées (nom, prénom, mail, téléphone).
✦ DESCRIPTION:
Fan de fromage? Cet événement aux couleurs suisses est fait pour toi! Le restaurant de l’EPFL “Le Parmentier” nous accueille pour une dégustation de vin et de fromage. Tu pourras ainsi goûter différents types de fromage accompagnés de différents vins!
Nous nous retrouverons directement au restaurant “Le Parmentier” à 18h30 et passerons un bon moment ensemble entouré.e.s de vin et de fromage! N’est-ce pas parfait?
Fan de fromage? Cet événement aux couleurs suisses est fait pour toi! Le restaurant de l’EPFL “Le Parmentier” nous accueille pour une dégustation de vin et de fromage. Tu pourras ainsi goûter différents types de fromage accompagnés de différents vins!
Nous nous retrouverons directement au restaurant “Le Parmentier” à 18h30 et passerons un bon moment ensemble entouré.e.s de vin et de fromage! N’est-ce pas parfait?
Votre comité ESN adoré
Cet événement est durable, car nous restons à Lausanne et produisons peu de déchets #ESNaware
Cet événement est durable, car nous restons à Lausanne et produisons peu de déchets #ESNaware
Date:
20/10/2020 - 06:30
Address:
Switzerland