✦✦✦ FRANÇAIS EN DESSOUS ✦✦✦
✦ WHAT: Demonstration of traditional cheese making and dinner in Leysin
✦ WHEN: Tuesday, November 5th, 5:45pm-11:30pm
✦ WHERE: Leysin
✦ MEETING POINT: 5:45pm at Lausanne station hallway
✦ PRICE:
Erasmus with ESNcard: CHF 35.-
Erasmus without ESNcard: CHF 40.-
Anyone else with ESNcard: CHF 40.-
Anyone else without ESNcard: CHF 45.-
✦ REGISTRATION:
Spots are limited! First come, first served. Filling the form DOES NOT guarantee you a place, it will be reserved only when you come to pay!
1) Begin by filling this form:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYhwr_Duwp633kkT99CNZQLLrHD8YxZvWqLoiWCGplF0tYcg/viewform?usp=pp_url
2) Come pay during our office hours (only then your place will be confirmed):
✧ For EPFL students:
From Monday 28th October to Friday 1st November (not opened during weekends)
Between 12pm and 1pm
In front of AGEPoly desk (Esplanade EPFL)
Here: https://plan.epfl.ch/?room=%3DME+C1+398.1
✧ For UNIL students:
From Monday 28th October to Friday 1st November (not opened during weekends)
Between 12pm and 1pm
Office in Anthropole (1128.1)
Here: https://planete.unil.ch/plan/?local=ANT-1128.1
✧ For CHUV students:
On Tuesday from 12:15pm to 1pm and on Thursday from 12:15pm to 1pm
At AEML Office (08.500)
✧ For HEP students:
After having filled the form, please send an email to auriane.duc@gmail.com stating the event name and date and your contact details (first name, last name, email address and phone number).
✦ DESCRIPTION:
In the backdrop of a typical Swiss traditional cheese factory, come and enjoy a cheese-making demonstration in Leysin! Then enjoy a warm meal with authentic flavors in a 17th century country cottage! For all cheese lovers, this event is for you! We will travel to Leysin by train and enjoy exceptional dishes while attending the prowess of a master and cheese expert who will entrust us with his secrets of yesteryear…
On the menu:
- Cheese crust (vegetarian) OR Chalet’s macaroni (with ham) + green salad
- Meringue with double cream
- Drinks are at your expense
P.S.: If you are lactose or/and gluten intolerant, coming to this event may not be a good idea ;)
Your beloved ESN UNIL and ESN EPFL committees
✦✦✦ ENGLISH ABOVE ✦✦✦
✦ QUOI : Démonstration de fabrication artisanale de fromage et dîner à Leysin
✦ QUAND : Mardi 5 novembre, 17h45-23h30
✦ OÙ : Leysin
✦ POINT DE RDV : 17h45 dans le hall de la gare de Lausanne
✦ PRIX :
Erasmus avec ESNcard: CHF 35.-
Erasmus sans ESNcard: CHF 40.-
Toute autre personne avec ESNcard: CHF 40.-
Toute autre personne sans ESNcard: CHF 45.-
✦ INSCRIPTIONS :
Les places sont limitées ! Premier arrivé, premier servi. Remplir le formulaire NE VOUS ASSURE PAS une place, celle-ci sera réservée seulement quand vous payez !
1) Commencez par remplir ce formulaire:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYhwr_Duwp633kkT99CNZQLLrHD8YxZvWqLoiWCGplF0tYcg/viewform?usp=pp_url
2) Venez payer pendant nos permanences (à ce moment-là seulement votre place sera réservée) :
✧ Étudiants EPFL :
Du lundi 28 octobre au vendredi 1 novembre (fermé le weekend)
Entre 12h et 1h
Devant le bureau de l’AGEPoly (Esplanade EPFL)
Ici: https://plan.epfl.ch/?room=%3DME+C1+398.1
✧ Étudiants UNIL :
Du lundi 28 octobre au vendredi 1 novembre (fermé le weekend)
Entre 12h et 1h
Bureau à l’Anthropole (1128.1)
Ici: https://planete.unil.ch/plan/?local=ANT-1128.1
✧ Étudiants CHUV :
Le mardi entre 12h15 et 13h et le jeudi entre 12h15 et 13h
Au bureau de l’AEML (08.500)
✧ Étudiants HEP :
Après avoir rempli le formulaire, veuillez envoyer un mail à auriane.duc@gmail.com avec le nom de l’événement, la date et vos coordonnées (nom, prénom, mail, téléphone).
✦ DESCRIPTION:
Dans l’envers du décor d’une véritable fromagerie traditionnelle typiquement suisse, venez assister à une démonstration de fabrication artisanale de fromage à Leysin! Cela sera suivi par une dégustation d'un chaleureux repas aux saveurs authentiques dans un chalet rustique datant du 17e siècle! Pour tous les amateurs et amatrices de fromage, cet évènement est fait pour vous! Nous nous rendrons à Leysin en train et dégusterons des mets d’exceptions tout en assistant aux prouesses d’un maître et expert fromager qui nous confiera ses secrets d’antan…
Au menu du jour :
- Croûte au fromage (végétarien) OU Macaroni du Chalet (avec jambon) + salade verte
- Meringue double crème
- Boissons à vos frais
P.S.: Si tu es intolérant(e) au lactose et/ou au gluten, venir à cet évènement n’est peut-être pas une bonne idée ;)
Tes comités ESN UNIL et ESN EPFL
ESN EPFL & UNIL | Traditional Cheese Making
Date:
05/11/2019 - 17:45 to 23:30
Address:
Switzerland